Много често жените в зряла възраст нямат време за пазаруване, затова

...
Много често жените в зряла възраст нямат време за пазаруване, затова
Коментари Харесай

Стилисти алармират: Дамите над 50 да изхвърлят тези неща от гардероба си

Много постоянно дамите в зряла възраст нямат време за извършване на покупки, по тази причина влизат в първия магазин и си купуват облекла, които са им комфортни. Без да се интересуват дали въпросната движимост е подобаваща за тях, или не. 

Стилистите обаче са безапелационни, че по този метод единствено добавят допълнителни годинки към възрастта си. 

Има облекла, които дамите над 50-годишна възраст не би трябвало да обличат. Освен че ги състаряват, с тях те постоянно наподобяват неуместно.

По думите на експертите, колкото по-възрастна е дамата, толкоз по-сдържана би трябвало да бъде нейната визия. Това обаче напълно не значи, тя трябва да е скучна и сива. 

Ето защо е най-добре да забравите, в случай че към този момент сте чукнали петдесетака: 

Хавайски ризи 

Сега е лято и въобще не е необичайно, че всички желаеме повече цветове. Въпреки това един сходен принт изглежда доста тромаво на стара жена. Да не приказваме, че акцентира всеки един спомагателен сантиметър в размера. 

Къса пола

Ако не знаете по какъв начин да носите къси поли след 40-годишна възраст, тогава по-добре изобщо не ги носете! Това е по-младежко облекло, което подхожда на девойки с съвършена фигура. Затова няма по какъв начин една бизнес дама да облече нещо сходно за офиса, на важна среща или за вечеря в ресторанта.

Ако толкоз доста желаете да носите мини, е добре да следвате няколко елементарни правила. На първо място,  изберете модели с А-силует с права кройка. Второ – полата би трябвало да е или черна, или пастелна и трето – визията ви постоянно би трябвало да е многопластова. 

Леопардов принт

Не е загадка, че леопардовият принт образно прави дамата да изглежда по-пълна.

Затова панталони, рокли или поли с подобен принт са нещото, което не може да се носи след 50. В тях ще изглеждате неуместно. По-добре е да заложите на по-актуални модели.

Обувки на висок ток 

Обувките на висок ток вредят на краката. И нещо доста значимо - на зрелите дами те изглеждат вулгарно. Точно по тези аргументи те би трябвало да станат табу за вас. Най-добре заложете на бели кецове или обувки на ниска платформа. Така хем ще изглеждате стилно, хем ще се чувствате комфортно!

Тениски по тялото 

Тясната тениска е още едно неразрешено нещо, което не можете да я носите след 45 години. Тя ще подчертае всички недостатъци на кожата на шията и гърдите. Освен това задължително ще подчертае корема ви при положение, че имате подобен.

По-добре е да носите нещо, което е овърсайз размер. 

Сега в магазините може да намерите доста рокли, с които да изглеждате стилно и да свалите няколко годинки от ЕГН-то си.

Както към този момент отбелязахме, по-добре е да се откажете от моделите с мини дължина, с цел да не изглеждате вулгарно. Вместо това обърнете внимание на роклите с дължина миди в тъмни нюанси, които ще ви създадат по-стройна, написа jenata.blitz.

И не забравяйте да изберете рокли с дълги ръкави, с цел да скриете отпуснатата кожа, тъй като ръцете са тези, които издават възрастта на дамата. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР